photo9695448921

 مدیر اداره نظارت و اعتباربخشی مؤسسات پزشکی و پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی از شناسایی یک منزل مسکونی که محل تزریق ژل و بوتاکس بود خبر داد.

محمدعلی عابدی ضمن هشدار درخصوص تبعات پرمخاطره تزریق ژل و بوتاکس توسط افراد فاقد صلاحیت در اماکن غیرمجاز گفت: در پی گزارش های مردمی از انجام امور زیبایی توسط فردی در منزل شخصی خود در محدوده شهرک بسیج، کارشناسان نظارتی این اداره ضمن بازدید از محل، عدم صلاحیت علمی و فقدان مجوزهای قانونی و شرایط غیربهداشتی را احراز نمودند. 

مدیر اداره نظارت بر درمان ادامه داد: با کسب مجوزهای قضایی، کارشناسان اداره نظارت بر درمان در معیت نماینده حقوقی دانشگاه و با همراهی پلیس امنیت اخلاقی در محل حاضر و وسایل و ابزار کار موجود در منزل مزبور را ثبت و ضبط نموده و فرد خاطی جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شد.

مدیر اداره نظارت و اعتباربخشی مؤسسات پزشکی و پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی یادآور شد: گزارش های مردمی کمک شایانی در شناسایی متخلفین و پیشگیری از مداخلات درمانی خواهد بود. شهروندان محترم در صورت مشاهده هر گونه تخلف درمانی با سامانه ۱۹۰ تماس حاصل فرمایند.

 photo9695448889