
سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی نیشابور از پلمب 6 مرکز غیرمجاز دندان سازی در سطح شهر طی هفته گذشته خبر داد.
دکتر محمد توحیدی افزود: در راستای بازدیدهای کارشناسان نظارت بر درمان این معاونت از مراکز درمانی، 6 مرکز دندان سازی غیرمجاز شناسایی و پس از سیر مراحل قانونی با حضور نماینده امور حقوقی دانشگاه و نماینده نیروی انتظامی پلمب و تجهیزات این مراکز توقیف شد.
وی همچنین گفت: در پی شکایت یک شهروند از انجام فعالیت های غیرمجاز طب سنتی شامل زالودرمانی، حجامت و ... در یک باب منزل مسکونی، پس از بازدید و تأیید فعالیت غیرقانونی در محیطی غیربهداشتی و ناسالم، با دستور قضایی منزل مذکور پلمب و اقلام و وسایل مورد استفاده ثبت و ضبط گردید.
دکتر توحیدی خاطرنشان کرد: ارائه خدمات استاندارد، با کیفیت و ایمن در مراکز درمانی به صورت مستمر توسط کارشناسان این معاونت رصد می شود و با هرگونه اخلال در نظام سلامت به شدت برخورد خواهد شد.
سرپرست معاونت درمان دانشگاه تصریح کرد: همشهریان گرامی درصورت مشاهده هرگونه تخطی در حوزه درمان با سامانه تلفنی رایگان 190 در تمامی ساعات شبانه روز و در ساعات اداری با شماره 43307218 مطرح و یا به شماره 50004200200 پیامک ارسال کنند تا در اسرع وقت اقدام لازم صورت گیرد.
|
|
![]() |
|
