
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشکده علوم پزشکی، در نخستین آدینه سال ۱۴۰۱ سرپرست معاونت درمان، مدیر حراست، مدیر مرکز حوادث و فوریت های پزشکی و کارشناس اداره بازرسی از ستاد شبکه بهداشت و درمان فیروزه و مرکز سلامت شبانه روزی فیروزه بازدید کردند.
براساس این گزارش سرپرست معاونت درمان در بازدید از بخش های مختلف مرکز سلامت شبانه روزی فیروزه از نزدیک در جریان کمبودها و تجهیزات پزشکی موردنیاز قرار گرفت و درخصوص لزوم راه اندازی بخش سونوگرافی در مرکز فیروزه و دندانپزشکی(در بخش خصوصی) مطالبی را عنوان کرد. همچنین بر لزوم بروزرسانی دوره های مهارتی پرستاران و پزشکان فعال در مراکز خدمات جامع سلامت تأکید کرد.
مدیر حوادث و فوریت های پزشکی با بررسی تجهیزات و دستگاه های اتاق احیاء (CPR) نکاتی را به پزشک و پرستاران مرکز توصیه نمود و برای برگزاری دوره های آموزشی تخصصی اعلام آمادگی کرد.
مدیر حراست و بازرسی دانشکده ضمن بررسی وضعیت کنترل ورود و خروج ها توسط نیروهای حفاظت فیزیکی، مواردی را متذکر شد و راه های ارتباطی مراجعین و کارکنان مرکز با مدیر شبکه بهداشت و درمان فیروزه را ارزیابی کرد.
بررسی موجودی دارو و کیفیت نگهداری، وضعیت فنی دستگاه ها و آماده به کار بودن آن ها و تجهیزات موردنیاز در آمبولانس و ... از دیگر مواردی بود که تیم مدیریتی بازدیدکننده به آن پرداختند.
در ادامه بازدیدها سرپرست معاونت درمان دانشکده به مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی حکیم رفت و از بخش پشتیبان مراقبت های ویژه، اورژانس مامایی و زایشگاه بازدید کرد.
دکتر حسین زاده در بازدید از زایشگاه بیمارستان، ضمن عرض خداقوت و تبریک ایام نوروز به متخصصین زنان و ماماها، حساسیت کار این طیف را به لحاظ حفظ سلامت مادر مراجعه کننده و نوزاد وی در یک لحظه را دوچندان دانست و به ارائه خدمات مناسب، مطلوب و بی وقفه به ویژه در ایام نوروز و تعطیلات تاکید کرد.
سرپرست معاونت درمان که مخاطب متخصصین و ماماهای حاضر در زایشگاه نیز بود، درخصوص رفع چالش های موجود به مدیر بیمارستان و مسئول زایشگاه توصیه های لازم را داشت.
در بازدید نیمروزی پنجم فروردین ماه ۱۴۰۱ از بیمارستان حکیم، کارشناس اداره بازرسی معاون درمان را همراهی کرد.



